Saturday, 15 March 2014

Kelas Tudung Minggu Ini


Kelas tudung kali ini dengan 3 orang peserta. Selalunya 2 orang peserta sahaja. Semuanya nak datang hari ini juga. Kak Ros memang stand-by dengan mesin tambahan supaya semua boleh guna mesin dan jahit sendiri. 

Riuh rendah jadinya. Semuanya sporting sekali. Tentunya yang letihnya Kak Ros. Selalunya dalam pukul 5.00 petang dah selesai. Hari ini lajak sampai pukul 6.30 petang. Seronok sungguh  belajar menjahit sambil berbual dengan kawan-kawan. Macam-macam kisah keluar. Terasa meriah sekali.

Alhamdulillah semuanya dah selesai. Masing-masing seronok menghasilkan tudung sendiri dan tudung boleh dibawa balik pula. Kalau nak beli tudung pun harga mahal harganya. Datang ke kelas, tudung pun dapat, ilmu pun dapat. Kemudian boleh belajar cara potong selendang pula. Dapat pola percuma lagi. Boleh pilih sendiri pola apa yang nak. Kalau tak faham boleh tanya lagi Kak Ros. Tak ada caj tambahan.

Kepada semua peserta Kak Ros, yang paling penting masa balik nanti cuba buat tudung sendiri. Kalau tak praktis lama-lama teknik yang diajar akan lupa begitu sahaja. 
Post a Comment

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2018