Sunday, 9 March 2014

Tempahan Tudung 3 Layer Putih PERKEPSejak entri saya berkaitan tudung 3 layer putih dipostkan dalam blog ini, ramai betul yang membuat tempahan untuk tudung putih ini. Rupa-rupanya kebanyakannya daripada ahli keluarga PERKEP. Barulah saya tahu uniform PERKEP dipakai dengan tudung putih.

Mungkin juga ada yang membuat carian google berkaitan 'tudung 3 layer putih' atau 'tempahan tudung putih' membawa kepada blog ini.  Mungkin itu sebab itu ramai yang menghubungi saya untuk membuat tempahan tudung putih ini. Alhamdulillah rezeki saya juga. Secara tidak langsung boleh juga saya berkenalan dengan ahli keluarga PERKEP ini yang membuat tempahan melalui blog ini.

Mengikut pelanggan saya, ramai lagi yang sibuk mencari tudung putih ini sempena menyambut Hari Polis nanti dalam beberapa minggu lagi. Katanya susah betul nak cari putih 3 layer di kedai-kedai tudung. Kalau dah ada pula tak berapa berkenan di hati.  Bila membuat tempahan boleh pilih nak yang singkat atau yang labuh.

PERKEP adalah ringkasan untuk Persatuan Keluarga Polis. Kepada -ahli keluarga polis yang akan meyambut Hari Polis tak lama lagi bolehlah cuba bergaya dengan tudung chiffon 3 layer putih pula.

Boleh rujuk entri saya yang lepas tentang tudung 3 layer putih di sini.

Tudung Tiga Layer Putih.
Post a Comment

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2018