Thursday, 26 December 2013

Tudung Chiffon 3 Layer
Selain tudung labuh berdagu dan tudung syria yang sering mendapat tempahan, tudung 3 layer tetap mempunyai peminatnya yang tersendiri. Pemilihan kaler sama ada dengan satu kaler atau pelbagai kaler supaya matching dengan warna pakaian yang dipakai menyebabkan pelanggan sentiasa memilih untuk membuat tempahan berbanding dengan membelinya di kedai. 

Jika mendapatkannya di kedai dilema yang dihadapi adalah warna yang dikehendaki sentiasa tidak serasi dengan baju pula Pemilihan sama ada inginkan yang labuh atau singkat juga sukar dicari berbanding jika ditempah.

Tempahan kali ini adalah dengan pilihan kain berwarna putih, hitam, warna skin dan pink. Material pula adalah dari chiffon georgette yang selesa dipakai dan tidak jarang. Awning juga dari kain yang sama. Kelihatan sopan dan meyakinkan apabila dipakai dan sungguh mempersonakan. Sesuai digayakan di mana-mana sahaja terutamanya untuk dipakai di pejabat atau untuk pergi ke majlis keraian.

Walaupun pelbagai fesyen wujud di pasaran, tudung chiffon 3 layer sentiasa mendapat sambutan kerana ianya ringkas, sederhana dan selesa dipakai. Tudung ini akan sentiasa kekal dan mendapat perhatian. Yang berubah hanyalah warna dan corak. Oleh sebab itulah membuat pilihan sendiri untuk warna dan corak sentiasa menjadi pilihan supaya sesuai dengan trend semasa.
Post a Comment

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2018