Monday, 17 February 2014

Lagi Tudung Untuk Hari Jadi Emak

Tudung ini untuk harijadi emak. Pelanggan dari Bangi.


Pelanggan ini pula membuat tempahan untuk emak di Sarawak


Tudung ini dari pelanggan yang sama untuk pakai sendiri.


Sejak saya postkan entri berkaitan tudung labuh untuk ibu, saya ada lagi menerima beberapa tempahan menjahit tudung sebagai hadiah untuk emak. 

Nampaknya bila saya masukkan sahaja entri berserta gambar tudung terbaru ada sahaja permintaan. Tudung chiffon tiga layer putih yang saya postkan baru-baru ini juga sudah ada dua pelanggan yang membuat tempahan. Mungkin ada kekuatan tersendiri artikel dan gambar yang saya postkan sehingga ada sahaja yang berminat.

Bila dah buat tempahan tudung semuanya nak cepat. Kadang-kadang berfikir banyak kali juga nak terima atau tak. Yang menunggu pun dah banyak. Perlu siapkan satu-satu. Berikan sedikit masa kepada saya untuk menyiapkan sesuatu tempahan. InsyaAllah, saya sedaya upaya untuk cuba siapkan dengan segera. 

Beberapa malam dah tidur lewat. Mimpi jahit tudung lagi. Kakak kat kampung pun dah merajuk. Tudung yang ditempah tak siap-siap lagi. "Awat duit kami tak laku ka?" Susah nak jawab.

InsyaAllah semua akan cuba disiap dengan secepat mungkin. Kalau ada lagi tempahan tudung untuk emak, InsyaAllah boleh terima lagi. 

Marilah sama-sama kita bacakan doa untuk ibu bapa.

Sumber grafik dari facebook. 
Post a Comment

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2018