Wednesday, 8 October 2014

Ramai Minat Shawl Instant PleatedPulang dari kampung baru-baru ini terus sahaja melihat tempahan pelanggan. Banyak lagi yang belum siap. Setiap hari ada sahaja tempahan baru.  Balik kampung pun sekejap sahaja. Hari raya pertama selepas melaksanakan ibadat korban hanya duduk di rumah sahaja membantu masak memasak. Hari kedua sahaja sudah balik ke sini semula. Alhamdulillah selamat dalam perjalanan tanpa ada sebarang aral. 

Shawl instant menjadi pilihan akhir-akhir ini. Setiap hari ada saja pertanyaan tentang shawl ini. Ramai yang mengambil kesempatan untuk menjual shawl ini. Sekejap sahaja laku dijual. 

Saya dah tunjukkan tentang kelebihan shawl instant ini dalam entri yang lepas. Tak perlu lilit. Tak perlu pin. Hanya sarung sahaja sudah menjadi. Terletak cantik. 

Shawl di atas adalah untuk pattern dengan jahitan lipat atau pleat. Untuk menjahitnya seperti kita menjahit pleat pada baju. Pilihan warna juga boleh pelbagai. Kalau yang minat corak boleh beli kain yang bercorak. 

Saya tunjukkan pelbagai lagi warna pilihan untuk menambah lagi koleksi shawl instant di blog ini.Pelbagai warna shawl untuk tatapan semua.

Kepada yang tidak pandai lilit shawl boleh mempertimbangkan untuk memakai shawl instant ini. 
Post a Comment

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2018