Thursday, 23 October 2014

Bergaya Dengan Instant Shawl


Perkara yang paling membahagia dan menggembira tukang jahit apabila pelanggan berpuas hati dengan hasil jahitannya. Begitulah sebaliknya apabila pelanggan tidak berpuas hati, perasaan runsing pula akan muncul. 

Sudah menjadi lumrah kehidupan sebagai tukang jahit yang perlu diterima untuk menerima aduan ataupun penghargaan. Pelanggan berhak membuat komplen jika hasil jahitan tidak seperti yang dikehendaki. Bagi tukang jahit mereka sedaya upaya untuk menghasilkan jahitan terbaik. Apabila komplen diterima, potensi untuk kehilangan pelanggan adalah tinggi dan seboleh-bolehnya cuba dielakkan. Tukang jahit juga akan kehilangan masa berharga untuk membuka dan membaiki semula hasil jahitan tadi. 

Apabila pelanggan berpuas hati dan menghargai pula hasil jahitan kita akan  terasa bersemangat sekali untuk terus menjahit. Tambahan pula ada pelanggan yang sudi berkongsi dan bergaya pula dengan hasil jahitan kita akan terasa sekali keseronokannya. 

Terima kasih kepada pelanggan saya di atas kerana memberi kebenaran untuk berkongsi gambarnya di sini yang bergaya dengan shawl instant bunga ros yang ditempahnya baru-baru ini. Ada dua warna instant shawl yang ditempah.  Satu berwarna pink seperti di atas dan satu lagi berwarna hijau seperti saya tunjukkan pada entri sebelum ini. 

Post a Comment

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2018