Thursday, 11 September 2014

Tudung Syria Lycra Piping Bersama Inner


Tudung Syria Piping

Inner

Pada entri sebelum ini saya tunjukkan shawl dengan jahitan piping. Tempahan pelanggan kali juga hendakkan jahitan piping tetapi pada tudung syria. Tempahan sekali bersama dengan inner atau anak tudung seperti yang saya tunjukkan pada gambar di atas. Pilihannya dengan saiz labuh. 

Kain yang digunakan untuk tudung ini adalah kain lycra dengan warna pink pelanggan. Ada dua warna sebenarnya yang ditempah tetapi tak sempat nak pergi cari kain. Tudung ini memang sesuai kepada mereka yang sukakan penampilan tudung labuh.

Saya memang bercadang untuk membeli lebih banyak stok kain terutama warna plain untuk kain chiffon dan lycra supaya mudah dan cepat untuk saya siapkan tempahan tetapi rumah saya tidak banyak ruang lagi untuk menyimpan stok.

Nampaknya saya perlu tempat yang lebuih besar dan luas sebelum ini.

Saya pernah tunjukkan bagaimana unruk menjahit sendiri tudung syria dan piping. Boleh lihat pada entri saya yang lepas atau boleh klik pada tajuk di bawah.Kepada sesiapa yang baru berjumpa dengan blog ini jangan lupa lihat juga pada entri yang lepas. Banyak fesyen tudung, shawl dan pakaian yang saya kongsikan dalam blog ini. Tak sangka rupanya blog ini sudah melebihi setahun.
Post a Comment

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2018