Sunday, 7 September 2014

Shawl Jahit ManikShawl Manik

Antara aksesori atau perincian yang paling banyak dijadikan hiasan pada tudung atau shawl adalah manik. Penggubah-penggubah manik yang memang pandai menyusun manik dengan pelbagai pattern gubahan dan  juga jenis manik menjadikannya sangat cantik sekali hiasannya. Tudung atasu shawl yang pada mulanya berharga puluhan ringgit meningkat menjadi ratusan ringgit hanya dengan tambahan hiasan manik yang menarik ini.

Permintaan terhadap tudung atau shawl manik ini memang cukup baik kerana dengan sedikit hiasan manik menjadikan pemakai tudung atau shawl manik ini kelihatan anggun, elegan dan menawan. 

Terdapat pelbagai bentuk dan saiz manik yang boleh diperolehi di pasaran dengan harga dari yang murah sehinggalah yang mahal. Sentuhan tangan seseoraang dan skil mengubah manik yang menjadikan tudung atau shawl itu berbeza antara satu dengan lain. Peminat-peminat shawl manik sentiasa mencari penggubah-penggubah yang pandai menjahit manik untuk tudung dan shawl mereka.

Gambar di atas adalah gubahan manik pada shawl halfmoon. Kepada peminat shawl manik bolehlah cuba untuk mengarang sendiri manik pada shawl halfmoon yang sedia ada. 

Di mana nak dapatkan shawl halfmoon? Klik sahaja pada shawl halfmoon dalam entri ini.
Post a Comment

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2018