Monday, 11 May 2015

Beberapa Gambar Shawl & Tudung

Ramai yang minta saya masuk lebih banyak gambar shawl dan tudung dalam satu entri supaya senang nak cari. Apabila dah terlalu banyak entri semakin sukar untuk klik setiap tajuk untuk melihat gambar shawl & tudung. Tambahan pula kalau internet slow. Loading gambar pula lambat. Tetapi nak tengok juga gambar. Kadang-kadang puas menunggu untuk membuka setiap entri.

Saya memang tidak boleh mengumpul semua gambar untuk dimasukkan dalam satu entri. Apa yang saya update berdasarkan tempahan semasa sahaja. Itu pun kalau rajin mengambil gambar. Untuk mengambil gambar pun memakan masa juga. Kadang-kadang gambar yang saya ambil sudah beberapa kali saya masukkan dalam blog ini cuma dengan cerita yang berbeza. Sebab itu kadang-kadang saya tidak perlu mengulang untuk memasuk tudung atau shawl dengan design yang sama lagi.

Untuk memastikan blog ini sentiasa berupdate saya masuk juga gambar tudung atau shawl dengan design yang sama tetapi dengan cerita yang berlainan. Ada pembaca blog ini mengambil masa sehingga sebulan untuk membaca setiap entri blog ini dengan membacanya sedikit demi sedikit kerana bekerja. Bangga juga kerana ada yang suka membaca blog ini walaupun sekadar cerita berkaitan jahit menjahit sahaja dan cerita merapu yang entah apa-apa. Saya sendiri tidak sangka dari mana idea itu datang untuk menulis. Kebanyakannya secara spontan. Dengan page view melebihi sejuta menunjukkan blog ini ada pembacanya sendiri. Terima kasih yang sudi membaca.

Banyak manfaat rupanya apabila saya mempunyai blog ini.  Semakin lama semakin ramai yang mengenali saya. Ada skawan lama menghubungi saya apabila membuat carian berkaitan tudung dan shawl di laman Google. Saya sendiri pun macam tak percaya saya ada blog ini menjadikan saya semakin sibuk setiap hari. Mengurus tempahan setiap hari dan mempunyai beberapa orang pekerja menjadikan saya bukan lagi sekadar tukang jahit tetapi sebagai seorang usahawan yang merangkak sedikit demi sedikit kerana kurang pengetahuan dan pengalaman.

Beberapa gambar shawl dan tudung yang sempat saya kongsikan di sini.












Post a Comment

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2017