Friday, 14 November 2014

Minat Shawl Instant Bunga Ros


Shawl instant bunga ros ini adalah dari tempahan terbaru pelanggan saya. Warna pink menjadi pilihan sesuai dengan jiwa wanita yang sukakan kelembutan dan keceriaan.Warna pink amat sesuai untuk menjalinkan hubungan sosial yang santai tetapi tidak begitu sesuai untuk hubungan profesional. 

Warna pink juga boleh dipadan dengan motif bunga pada pakaian. Cahaya pink yang timbul dari tudung menampakkan wajah pemakainya yang cerah dan kelihatan jelita sekali. Memang sesuai untuk gadis-gadis remaja yang suka bergaya dan ingin mendapat perhatian.

Tudung instant bunga ros ini kerumitan menjahitnya hanya pada bunga ros itu sendiri yang perlu dibentuk sendiri dan mengambil sedikit masa untuk dijahit. Kalau menjahit dalam kuantiti yang banyak perlu mengambil masa. Untuk menjahit tudung ini saya perlu menjahit sendiri dan kalau menjahit untuk kuantiti yang banyak perlu mengambil masa untuk menyiapkannya. 

Testimonial dari pelanggan merupakan penghargaan kepada hasil kerja saya yang memberikan semangat kepada saya untuk mencuba sesuatu yang baru. 


Selepas ini akan menyususl tempahan yang lain dengan kain yang dihantar sendiri pula. Alhamdulillah. 

Walaupun saya tidak update blog ini beberapa hari, tempahan dan pertanyaan datang tidak putus-putus. Ini adalah kelebihan yang ada pada blog berbanding medium yang lain. Tempat untuk mempromosi bisnes, berkongsi pengalaman dan menjana pendapatan. Entri yang saya tulis setahun yang lepas masih dibaca dan dijadikan rujukan. Masih segar dan mendapat perhatian.

Terima kasih kepada pelanggan saya ini yang membenar gambarnya dikongsi di sini..
Post a Comment

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2018