Saturday, 22 November 2014

Bercuti Ke Johor


Cuti sekolah dah bermula. Anak-anak mula bertanya cuti kali ini hendak ke mana. Kalau ikut hati memang tak nak pergi ke mana-mana tetapi demi melayan anak-anak kali ini saya bawa mereka ke Johor sahaja. Banyak negeri-negeri dalam Malaysia, Johor sahaja yang belum pernah saya sampai. 

Kalau nak ke KL bila-bila masa sahaja boleh pergi. Nak balik kampung mungkin hujung December nanti. 

Saya tidak ada di rumah mulai besok iaitu hari ahad hingga ke hari selasa minggu depan. Tiga hari sahaja. Jangan datang ke rumah dari ahad hingga hari selasa ini. Sebarang pertanyaan melalui facebook/email/SMS/Wahatsapp akan saya jawab seperti biasa. Tempahan yang belum siap harap bersabar dulu yer. 

Apa kaitan dengan gambar shawl di atas dengan bercuti? Sebenarnya shawl di atas adalah shawl butterfly yang baru sahaja saya siapkan sebentar tadi. Untungnya boleh menjahit sendiri. Beli kain yang matching dengan warna baju. Balik di rumah potong dan terus jahit sendiri.

Untuk jahit shawl butterfly ini bukannya susah. Potong kain ikut pola dan jahit tepi keliling. Siap. Boleh dipakai terus tanpa susah payah mencarinya di kedai.

Nak pola shawl butterfly ini boleh hubungi Kak Ros. No telefon ada dalam blog ini.

InsyaAllah selasa malam nanti saya akan sampai di rumah.
Post a Comment

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2018