Saturday, 22 November 2014

Kelas Menjahit Tudung Minggu Ini

Kelas menjahit tudung minggu ini

Kelas menjahit tudung terus berjalan setiap minggu pada hari sabtu. Selain boleh bawa pulang tudung, peserta juga dapat empat pola tudung percuma yang boleh dipilih sendiri. Di samping itu juga saya ajarkan juga asas memotong shawl. Ramai yang tidak begitu yakin apabila hendak memotong kain untuk menjadi shawl. Teragak-agaj taku nanti silap-silap potong, kain yang dibeli dengan harga mahal jadi rosak pula. Sebenarnya tidak susah jika tahu asasnya.

Dengan masuk kelas menjahit bukan sahaja dapat belajar menjahit tudung tetapi juga dapat pola yang bolehh dipilih sendiri dan juga tahu asas memotong shawl. Apabila balik nanti boleh cuba buat tudung dan shawl sendiri dengan pola yang dibawa pulang tadi. 

Selain daripada itu banyak tip berkaitan tudung, shawl, mesin jahit, bisnes yang dikongsi semasa kelas berjalan. Boleh tanya apa sahaja berkaitan dunia jahit menjahit. Kadang-kadang bila asyik bersembang tak sedar hari sudah gelap. Seronoklah dapat bersembang dengan Kak Ros. Memang happening. 

Makan tengahari juga disediakan. Minggu ini resepinya nasi tomato dengan ayam beserta acar rampai timun dan nenas yang saya sediakan sendiri.

Jom belajar menjahit tudung. Kelas tidak ramai kerana saya memang tidak ambil ramai peserta untuk setiap kelas.

Berminat untk belajar menjahit tudung hubungi/SMS/Whatsapp Kak Ros : 017-4315193.
Post a Comment

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2018