Showing posts with label tudung syria 3 layer. Show all posts
Showing posts with label tudung syria 3 layer. Show all posts

Wednesday, 12 March 2014

Tudung Syria Plain Labuh









Entah kenapa tiba-tiba hari ini kepala terasa berat sekali. Terasa pening yang amat sangat. Tidak tahan lagi terus ambil bantal dan baring. Badan terasa lemah sekali, terasa menyucuk-nyucuk. Akhirnya terasa hendak muntah. Hari ini langsung tidak ada selera makan. Rasa macam nak demam.

Sebelum ini anak yang nombor empat juga muntah-muntah dari siang hingga ke malam. Malam semalam bangun pukul 3 pagi dan bawa pergi klinik 24 jam di Seksyen 4 Tambahan. Sudah 2 hari tak pergi sekolah. Risau juga.  

Sekarang dah berjangkit pula. Semangat menjahit juga hilang apabila tak sihat macam ini. Kalau kerja makan gaji boleh juga minta MC.  Kerja sendiri tak perlu MC. 

Apabila keadaan sebegini berlaku, terasa susah hati. Banyak tempahan pelanggan yang belum siap. Ramai yang nak ambil sebelum cuti sekolah. Nak kendurilah, balik kampunglah. Nak pergi makan anginlah dan bermacam-macam lagi.

Apa yang boleh buat hanya berdoa sahaja agar cepat sembuh. Rasa-rasanya cuti sekolah nanti nak balik kampung. Berehat sekejap kat kampung. Perlu juga jaga kesihatan. Asyik menjahit siang dan malam. Kalau sakit kan dah susah. 

Entri kali ini pun tak ada idea nak tulis panjang-panjang. Menulis juga perlukan tenaga. Jika tiada tenaga, idea pun entah ke mana. Cuma yang mampu buat hanya update sahaja gambar tudung tempahan pelanggan. Sekurang-kurang ada juga hasil jahitan tudung terbaru untuk di kongsi. 

Tudung syria 3 layer di atas ditempah oleh pelanggan sudah agak lama. Baru sahaja siap menjahit. Sekali order sampai 7 helai. Tempahan adalah tudung labuh dari kain chiffon georgette.

Nanti apabila dah sihat, barulah boleh tulis artikel panjang-panjang. Tengok gambar cukuplah hari ini.

Thursday, 26 December 2013

Tudung Syria 3 Layer Labuh





Tudung Syria 3 layer ditempah dengan kaler pilihan sendiri dan bersaiz labuh. Material pula dalah dari kain chiffon berkualiti tinggi dan tidak jarang. Tempahan dibuat melalui email dengan menyatakan kaler yang dikehendaki. Apabila persetujuan dicapai, kain dicari dan akhirnya 2 helai tudung syria 3 layer labuh siap dijahit. 

Tak perlu pos, saya akan datang ambil sendiri. Saya tinggal di Kajang. Nanti saya datang.

Akhirnya hari ini pelanggan saya datang di rumah dan urusan selesai. Alhamdulillah saya sangat berpuashati, nanti saya promosi kat kawan-kawan saya pula. 

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2017