Tuesday, 14 January 2014

Blouse & Mini Kurung Lycra Jadi Pilihan

Tempahan menjahit blouse dan mini kurung lycra terus menjadi pilihan pelanggan. Ada yang menyatakan sukar mencari tukang jahit yang mahu menerima tempahan menjahit lycra. Mungkin kerana mesin jahit tidak sesuai. Lycra memang sedap dipakai. Sejuk dan mudah meregang. Malahan tidak perlu seterika tetapi tetap nampak kemas.

Sebelum ini banyak tempahan baju sekolah. Kemudian baju untuk ke pejabat untuk tahun baru. Kebanyakan mini kurung, blouse dan jubah. Semua sudah selesai.

Ingat dah tak ada lagi tempahan untuk blouse dan mini kurung ini. Rupa-rupanya masih berterusan. Tidak putus-putus terutamanya untuk kain jenis lcyra. Nampaknya memang tidak boleh rehat.

Tempahan untuk hari raya pun dah ada yang booking. Rasanya terpaksa tutup awal kali ini. Kalau tidak tentu tidak mampu nak siapkan sebelum hari raya. keutamaan kepada yang booking awal. Kalau lambat memang tak terima. Ini untuk tempahan hari raya. Kalau untuk hari lain tidak ada masalah. Bila-bila masa pun boleh hantar.

Menukar pakaian juga seperti menikmati makanan. Perlu berubah citarasa setiap masa. Kalau tidak tentu bosan menikmati makanan yang sama setiap hari. Sekurang-kurangnya perlu berubah seminggu sekali dengan citarasa yang lain. Begitu juga dengan berpakaian. Citarasa perlu bertukar dengan mencuba pakaian yang berlainan. Barulah hidup ini penuh bermakna.

Kalau dalam masakan ada rancangan realiti TV, Master Chef tetapi tidak ada lagi untuk rancangan jahit-menjahit. Tentunya menarik kalau ada rancangan Master Tailor pula.

Berikut adalah beberapa tempahan blouse, mini kurung dan dress lycra dari pelanggan.

Blouse LycraMini Kurung LycraDress Lycra
Post a Comment

Post Utama

Kedai Online Nash Fesyen

Post Paling Popular

HAKCIPTA TERPELIHARA NASH FESYEN 2018